PELTAX

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Heen

Voer het tijdstip in als HH:MM. Bijvoorbeeld 12:00.

Minimum van 9 personen.

Indien u specifiek de VIP 8pl wenst, gelieve dit te noteren in de opmerkingen aub

Terug

Voer het tijdstip in als HH:MM. Bijvoorbeeld 12:00.

BUS HUREN VOOR BEDRIJFSVERVOER

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen doorheen het jaar nood hebben om
een beroep te doen op de mogelijkheden die groepsvervoer met zich meebrengt.

Wat bijvoorbeeld wanneer u met uw bedrijf van plan bent om een congres te bezoeken? Of misschien komen uw klanten uw bedrijfssite bezoeken, of misschien worden er wel leuke evenementen gehouden waar u graag samen met uw medewerkers aanwezig wil zijn? In al deze gevallen kan het interessant zijn om te kiezen voor bus verhuur. Hierdoor onderneemt u de uitstap ook echt in groep en dat kan het groepsgevoel alleen nog maar versterken.

Door ons uitgebreide wagenpark met luxe touringcars, VIP bussen hebben we altijd een geschikte bus.

Door de inzet van een lijn-tourbus of Peltax XXL bus is er ook voor de krappere budgetten een geschikte bus beschikbaar. 

Een landelijk evenement met verschillende vestigingen of klanten uit het hele land vervoeren naar een centrale locatie? Wij ondersteunen je graag bij de organisatie en denken met je mee om dit logistiek te ondersteunen.  Hoe jullie groepsvervoer er ook uitziet, Peltax is het startpunt van een geslaagd bedrijfsuitje!

Eén van onze specialismen is het dagelijks vervoer (24/7) van werknemers naar bedrijven.  Stipt op tijd en uitgerust komen werknemers aan op hun werk. Net zo belangrijk voor de werknemer is dat ze ook weer op tijd naar huis kunnen. Voor kleine groepen of vervoer over een fabrieksterrein of door smalle straten, zijn onze wendbare minibussen (15-22pl) uiterst geschikt. Voor iedere vervoersaanvraag heeft Peltax wel een geschikte bus.

Barservice, ontbijtmanden, lunchpakketten tafeltjes, …  zijn steeds mogelijk op aanvraag.  Gelieve dit ook te melden in de opmerkingen van uw offerte aanvraag. 

Ook heeft Peltax een VIP (8pl) beschikbaar om al het luchthavenvervoer van uw klanten te regelen.  Zo kan u uw klanten dat tikkeltje extra service aanbieden. Uiteraard kan ook het gewone luchthavenvervoer voor individueel vervoer of kleine/grote groepen gereserveerd worden. 

Scroll to Top